Om teamet Impactly

Vores formål er at skabe bedre liv for mennesker

Ved at gøre processen med at dokumentere effekt, automatiseret, brugervenlig og omkostningseffektiv.
Vil du arbejde sammen, eller bare drikke en kop kaffe?
Mange tak! Din indsendelse er modtaget!
Ups! Noget gik galt under indsendelse af formularen.

Vi er et team drevet af Impact

Vores team har et blandet ophav med alt fra fynske vinmagere, til pulsen i København og endda de Svenske fjelde. Vi ser os selv, som et team med hjertet på rette sted. Du vil også opleve, at vi blander arbejdet med alt fra meditation, madlavning, brætspil og bouldering – men for det meste vil du finde os på kontoret, hvor vi hjælper vores kunder med at reducere den administrative byrde forbundet med dokumentation.
Johan Dubert
CEO og Co-Founder
Johan har siden dag ét stået i spidsen for vores forretningsudvikling og innovation. Hans evne til at motivere og sætte mentalt velvære i centrum går hånd i hånd med hans vision om at gøre det samme for samfundet. Medmindre han mediterer, finder du ham ofte på farten, hvor han netværker, skaber muligheder og gør opmærksom på vores potentiale i både den private og offentlige sektor.
Nicolai Lassen
CTO og Co-Founder
Sammen med Johan tog Nicolai de første skridt inden for Impactly - idet han påtog sig rollen som Chief Technology Officer. Vi ser ham som vores teknologiske visionær, der bringer sofistikerede løsninger på bordet for, hvordan man integrerer teknologi for at forbedre menneskers liv. Nicolai findes oftest i færd med at uddybe sine visioner eller dybt inde i “techzonen” for at realisere dem.
Rasmus Rifsdal
CFO og Director of Impact
Rasmus kom til Impactly med en bred baggrund inden for økonomi og finans - især inden for den sociale sektor - i arbejde hos Finansministeriet og Nordea-fonden (CFO). Herigennem tilfører Rasmus en ny dimension til teamet gennem sin anciennitet og hans "grand perspective" måde at tænke på. Han er ofte i gang med at udforske de  muligheder, der skaber bedre liv for mennesker.
Mission og handling

Det skal være simpelt for jer, at vise den forandring, som I skaber

Vi arbejder på missionen gennem vores handlinger, som har fokus på at gøre jeres processer med at dokumentere effekten til en automatiseret, brugervenlig og omkostningseffektiv oplevelse for alle Impactlys kunder.