Hos Impactly mener vi, at alle mennesker fortjener et godt liv.

Vi er et team af innovatorer, analytikere, og udviklere, som arbejder sammen om at finde løsninger, der gør livet lettere for vores kunder.
Vil du arbejde sammen, eller bare høre mere om os?
Mange tak! Din indsendelse er modtaget!
Ups! Noget gik galt under indsendelse af formularen.

Vi er drevet af impact.

Impactly er et team af passionerede, drevne mennesker, som brænder for at gøre en forskel.
Vi har teknologiske, analytiske og impact kompetencer. Vi elsker at arbejde sammen om at løse komplekse sociale udfordringer. Impactly er drevet af en People, Planet og Possibility-mindset.
Johan Dubert
Adm. Direktør og Founder
Johan har siden dag ét stået i spidsen for Impactly. Hans evne til at motivere og sætte mentalt velvære i centrum går hånd i hånd med hans vision om at gøre det samme for samfundet. Medmindre han mediterer, finder du ham ofte på farten, hvor han netværker, skaber muligheder og gør opmærksom på vores potentiale i både den private og offentlige sektor.
Nicolai Lassen
Teknisk Direktør og Co-Founder
Sammen med Johan tog Nicolai de første skridt inden for Impactly - idet han påtog sig rollen som Teknisk Direktør. Vi ser ham som vores teknologiske visionær der bringer sofistikerede løsninger på bordet for, hvordan man integrerer teknologi for at forbedre menneskers liv. Han findes oftest i færd med at uddybe sine visioner eller dybt inde i “techzonen”.
Rasmus Rifsdal
Impact Direktør og Co-Founder
Rasmus kom til Impactly med en bred baggrund inden for økonomi og finans - især inden for den sociale sektor - i arbejde hos Finansministeriet og Nordea-fonden (CFO). Herigennem tilfører han en ny dimension til teamet med sin anciennitet og "grand perspective" måde at tænke på. Han er ofte i gang med at udforske de muligheder, der skaber bedre liv for mennesker.

Vi er på en mission for at gøre verden til et bedre sted at leve.

Vi ønsker at hjælpe vores kunder ved at give dem de værktøjer, de har brug for. Det gør vi fordi, det kan forbedre folks liv, samt styrke mulighederne for fundraising og skalering.